top of page

FORMACIÓ

ARS Estudi de Dansa, té com a objectiu donar les eines necessàries per a la formació de ballarins, millorant les seves habilitats artístiques. Oferim una gran varietat de disciplines i workshops a càrrec de professionals titulats i professionalment actius, per a tots els nivells i edats.
Tenim un lloc per a tu dins la nostra comunitat de ballarins.

CREATIVE DANCE

Iniciació a la dansa i al moviment a través d’experiències corporals. Es treballen competències físiques i mentals que ajuden a adquirir memòria, musicalitat, ritme, coordinació, elasticitat, confiança i una bona col·locació i corporal.

De 3 a 5 anys

DANSA CLÀSSICA

S’estudiarà la tècnica clàssica mitjançant els moviments específics que aquesta comporta. Exigeix una important concentració i memòria per tal d’executar els moviments amb precisió i coordinació. Requereix un entrenament d’elasticitat i força que es treballarà durant les sessions.

A partir de 6 anys

Oferim iniciació per adults

DANSA JAZZ

Estudiarem diferents elements tècnics, dels quals la mobilitat del tronc superior que engloba la contracció abdominal i la dissociació és fonamental, incorporant exercicis de flexibilitat necessaris. Elaborarem frases de moviment dinàmiques a partir de diferents pautes musicals.

A partir de 6 anys

Oferim classes per adults

ars_gener22_2-218_edited.jpg
ars10_21_2-120_edited.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA

Mitjançant les diferents tècniques que comprèn la disciplina treballarem les diverses pautes de moviment, la musicalitat, la coordinació, l'elasticitat, la col·locació corporal, la improvisació i les acrobàcies, donant èmfasi a la innovació i a la creativitat.

A partir dels 10 anys

Oferim classes per adults

DANSES URBANES

Es treballaran diferents estils de dansa urbana com el breakdance, el popping i el looking, estudiant les seves tècniques i desenvolupant una àmplia capacitat de moviment a través de frases dinàmiques i amb molta força.

A partir dels 12 anys

Oferim classes per adults

PBT

Progressing Ballet Technique

Tècnica que ajuda a avançar en totes les formes de la dansa mitjançant l'entrenament de la memòria muscular. Es centra en l'estabilitat, la col·locació del pes i l'alineació.

Treballem l'ennfortiment i flexibilitat de la musculatura en general de tot el cos. 

Adults

bottom of page