FORMACIÓ

ARS Estudi de Dansa, té com a objectiu donar les eines necessàries per a la formació de ballarins, millorant les seves habilitats artístiques. Oferim una gran varietat de disciplines i workshops a càrrec de professionals titulats i professionalment actius, per a tots els nivells i edats.
Tenim un lloc per a tu dins la nostra comunitat de ballarins.

SLIDE-3_1920x1280.jpg

CREATIVE DANCE

Clase de ballet

DANSA CLÀSSICA

DANSA JAZZ

Creative Dance

Iniciació a la dansa i al moviment a través d’experiències corporals. Es treballen competències físiques i mentals que ajuden a adquirir memòria, musicalitat, ritme, coordinació, elasticitat, confiança i una bona col·locació i corporal.

De 3 a 5 anys

Dansa clàssica

S’estudiarà la tècnica clàssica mitjançant els moviments específics que aquesta comporta. Exigeix una important concentració i memòria per tal d’executar els moviments amb precisió i coordinació. Requereix un entrenament d’elasticitat i força que es treballarà durant les sessions.

A partir de 6 anys

Oferim iniciació per adults

Dansa Jazz

Estudiarem diferents elements tècnics, dels quals la mobilitat del tronc superior que engloba la contracció abdominal i la dissociació és fonamental, incorporant exercicis de flexibilitat necessaris. Elaborarem frases de moviment dinàmiques a partir de diferents pautes musicals.

A partir de 6 anys

Jóvenes bailarines modernos

DANSA CONTEMPORÀNIA

Hip%20Hop%20Class_edited.jpg

HIP-HOP

Pose del niño ' s

STRETCHING

Dansa Contemporània

Mitjançant les diferents tècniques que comprèn la disciplina treballarem les diverses pautes de moviment, la musicalitat, la coordinació, l'elasticitat, la col·locació corporal, la improvisació i les acrobàcies, donant èmfasi a la innovació i a la creativitat.

A partir dels 10 anys

Oferim classes per adults

Hip-Hop

Es treballaran diferents estils de dansa urbana com el breakdance, el popping i el looking, estudiant les seves tècniques i desenvolupant una àmplia capacitat de moviment a través de frases dinàmiques i amb molta força.

A partir dels 12 anys

Stretching

És un mètode d'estiraments musculars que sorgeix a partir de la barreja d'exercicis de la Dansa Clàssica i el Yoga.
Es treballaran diferents rutines amb la finalitat de millorar el nostre estat físic aconseguint una millor elongació del nostre cos, coordinació, equilibri i introspecció.

Adults

Clase de yoga para adultos mayores

GIMDANSA

clases-de-aerobic.jpg

AERODANCE

ACOLLIDA

GimDansa

Oferim un manteniment físic i social per a gent gran. Mitjançant exercicis de mobilitat combinats amb elements de la dansa passarem una estona molt divertida mantenint-nos en plena forma!

Majors de 60 anys

AeroDance

Combinarem exercicis aeròbics i anaeròbics per tal de millorar la massa muscular, la flexibilitat i la capacitat cardiorespiratòria.
Utilitzarem elements de diferents tècniques de la dansa moderna, treballant sempre des del ritme i gaudint.

Adults

Acollida

Oferim un espai on els nostres alumnes/as poden fer les seves tasques escolars o estudiar mentre esperen a l'hora de la seva classe de Dansa.

A partir de les 17:00h